بهترین میوه خشک در شیراز
بیشترین مشکلاتی که در هنگام خشک کردن میوه به روش سنتی وجود دارد شامل مواردی مثل
بد شکل شدن میوه خشک شده،تغییر رنگ،تغییر مزه و حتی در برخی از موارد خراب شدن و
کپک زدن میوه به دلیل روش غلط خشک کردن میوه است.
اما زمانی که از دستگاه میوه خشک کن استفاده کنید در سریعترین زمان ممکن به نتیجه دلخواهتان خواهید رسید
وجود 2 تا 96 درصد آب در میوهها سبب شده تا جایی مناسب برای رشد انواع قارچ و باکتری باشند.
همین مورد باعث خراب شدن سریع میوهها شده و اگر آنها را سریع مصرف نکنید خراب خواهند شد.
خشک کردن میوه بر خلاف تبدیل ان به مربا و فرآوردههای دیگر باعث میشود تا ارزش غذایی
آن را تا حد بالاتری حفظ کنید
با مدیریت : سلیمانی
شماره تماس :
09177364112
دیدگاه ها
ارسال دیدگاه
می خواهید دیدگاه خود را ارسال کنید؟ وارد حساب کاربری خود شوید
اولین دیدگاه را شما برای این آگهی ثبت کنید