اقامتگاه بومگردی کاژه واقع در استان کردستان، شهرستان دیواندره و در سی و چهار کیلومتری شهر دیواندره واقع شده در منطقه کوهستانی چهل چشمه و در مسیر کوههای سر به فلک کشیده چهل چشمه قولی زلیخا و سلطان و شاهنشین قرار گرفته و فاصله بیست و دو کیلومتری از کوه قولی زلیخاه بام کردستان در فضای روستایی و بسیار امن و راحت و با بافت سنتی و با امکانات رفاهی عالی برای مسافران و گردشگران محترم قرار گرفته است.
روستای علی آباد یاپل که بومگردی کاژه در آن واقع شده بافتی روستایی با مردمی خونگرم، مهمان نواز و دامدار و کشاورز قرار گرفته این روستا با فاصله بسیار نزدیک به اماکن تاریخی، تفریحی و توریستی منطقه قرار گرفته با فاصله چهل و پنج کیلومتری از زشت ساران، با فاصله چهل و سه کیلومتری از غار کرفتو، غار باستانی هفت هزار ساله کرفتو، با فاصله صد و سی کیلومتری از تخت و سلیمان که آتشکده آذرگشنسپ بوده و با فاصله هشتاد و سه کیلومتری از قلعه باستانی زیویه قرار گرفته این اقامتگاه میتونه برای گردشگران و مسافرانی که از منطقه کردستان و از شمال به جنوب عبور می کنند بهترین مقصد گردشگری و اقامت برای آنها باشد.
اقامتگاه دارای امکانات تفریحی برای بازی بچه ها و بزرگترهاست، استخر و جکوزی چهار فصل آبگرم سرپوشیده، سویتهای مجهز و منظم و مرتب و تمیز، قهوه خانه سنتی، غذاهای سنتی و کباب ماهی میتونه پذیرای مهمانان محترم باشد از جمله مزایای خوب این اقامتگاه نزدیکی پنج کیلومتری به کوه هوازو هست که همساله مقصد گردشگران و کوهنوردان استانها و سراسر مملکت ما بوده بر همین اساس این اقامتگاه با پتانسیل هایی فراوان میتونه برای گردشگران اقامتی امن، و پر از آسایش و آرامش و در فضای صمیمی و باصفای روستایی و ساعات و روزهای را برایشان آرامش و در فضای صمیمی و باصفای روستایی برایشان رقم بزند .
با مدیریت : خانم گلاله الماسی
شماره تماس :
09930730638
09384704537
08738835100
دیدگاه ها
ارسال دیدگاه
می خواهید دیدگاه خود را ارسال کنید؟ وارد حساب کاربری خود شوید



اولین دیدگاه را شما برای این آگهی ثبت کنید