قیمت ایمپلنت فک پایین چقدر است ؟
- پنجشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۲
- 1,180 بازدید
- رپورتاژ آگهی
ایمپلنت دندان امروزه بهترین روش برای جایگزین دندان از دست رفته از یک واحد تا تمام دهان در تمامی نواحی می باشد که از ایمپلنت نیز می توان برای درمان بی دندانی فک پایین نیز استفاده کرد. در این مقاله به بررسی صفر تا صد ایمپلنت فک پایین به همراه قیمت آن می پردازیم.
درباره ایمپلنت فک پایین
بعد از کشیدن دندان فک پایین نیاز است که با روش ایمپلنت دندان، جای دندان کشیده شده را پر کنید و آنرا ترمیم کنید. اگر عمل جراحی کاشت ایمپلنت دندانی بلافاصله انجام شود احتمالا میزان تحلیل استخوان فک خیلی کم می شود. اگر می خواهید که کاشت ایمپلنت موفقی در فک پایین داشته باشید نکاتی وجود دارند که دکتر دندانپزشک شما باید به آنها توجه کند و آنها را رعایت کند.
بیشتر بخوانید » ایمپلنت چیست ؟
توجه داشته باشید که ایمپلنت فک پایین مانند ایمپلنت فک بالا ممکن است عوارضی داشته باشد که این عوارض اصلا ربطی به محل جایگذاری ایمپلنت ندارد. از جمله رایج ترین این مشکلات میتوان به عفونت ایمپلنت اشاره کرد که برای رفع این مورد حتما باید به دندانپزشک متخصص مراجعه کرد. همچنین باید بدانید که مواردی وجود دارد که مختص ایمپلنت فک پایین است به همین منظور ابتدا مراحل کاشت ایمپلنت در فک پایین را توضیح میدهیم و سپس نکاتی که باید رعایت شوند را مورد بررسی قرار می دهیم.
از نظر هزینه نیز قیمت ایمپلنت فک پایین ایمپلنت فک بالا تقریبا برابر است و این قیمت ایمپلنت بستگی به تعداد ایمپلنت هایی که استفاده می شود دارد. در صورتی که بخواهید کل فک پایین ایمپلنت شود معمولا با 4 الی 8 ایمپلنت می توان کل یک فک را ایمپلنت کرد و بعد پروتز را بر روی آن سوار کرد. در ایمپلنت کل فک پایین نیاز به کاشت یک ایمپلنت به ازای هر دندان نیست.
قیمت ایمپلنت فک پایین
هزینه ایمپلنت کامل فک پایین از فک بالا کمتر می باشد و این موضوع به این علت می باشد که ایمپلنت کامل برای فک پایین به تعداد پایه کمتری نیاز دارد. به طور کلی برای فک پایین بین 4 الی 8 پایه ایمپلنت نیاز است.
هزینه ایمپلنت کامل فک پایین تقریبا بین 70 میلیون الی 200 میلیون متغیر است و این قیمت ایمپلنت فک پایین به مواردی هم چون دستمزد دکتر دندانپزشک، نوع جراحی . برند مورد استفاده شما بستگی دارد. هزینه های جانبی کاشت ایمپلنت فک نیز می تواند بر قیمت ایمپلنت تاثیر گذار باشد که این هزینه های جانبی عبارتند از:
هزینه پیوند استخوان ایمپلنت کامل بین 1 میلیون الی 20 میلیون تومان می باشد.
هزینه کشیدن دندان برای آماده سازی در ایمپلنت کامل حدودا 500 هزار تومان می باشد.
مراحل کاشت ایمپلنت در فک پایین
کشیدن دندان – آماده سازی محل کاشت – کاشت ایمپلنت – پیوند لثه یا پیوند استخوان درصورت نیاز – روکش ایمپلنت
کشیدن دندان برای ایمپلنت فک پایین
کشیدن دندان فک پایین برای کاشت ایمپلنت متفاوت با کشیدن معمولی دندان است. برای کشیدن دندان فک پایین جهت جایگذاری ایمپلنت دندانی درون استخوان فک لازم است دقت بسیار زیادی را به کار ببرید زیرا سالم ماندن استخوان نگه دارنده دندان و سلامت دندان های مجاور از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. سالم نگه داشتن استخوان مخصوصا در سطح بیرونی برای جلوگیری از تحلیل استخوان، تحلیل لثه و بروز عفونت و لق شدن ایمپلنت از اهمیت بسیار بالایی بررخوردار است همچنین با سالم نگه داشتن استخوان فک امکان تحلیل لثه به صورت تقریبی از بین میرود. به همین منطور باید برای کاشت ایمپلنت دندانپزشک متخصص با تجربه ای را انتخاب کنید تا درصد موفقیت کاشت ایمپلنت شما با سالم نگه داشتن استخوان افزایش یابد.
آماده سازی فک پایین برای ایمپلنت
دندان های خود را چه تازه کشیده باشید و چه قبلا آن ها را ازدست داده باشید باید بدانید که لازم است دندانپزشک متخصص با استفاده از دریل و ابزار مخصوص استخوان فک و محل جایگذاری ایمپلنت و پایه ایمپلنت را با توجه به سایز پایه ایمپلنت سوراخ کند و آماده جایگذاری ایمپلنت کند.در این روش دندانپزشک بهتر است با استفاده از روش بدون جراحی یا پانچ، لثه را از روی محل سوراخ کردن استخوان بردارد و با استفاده از کیت مخصوص که در هر سیستمی وجود دارد محل کاشت ایمپلنت را سوراخ کند و آماده دریاف ایمپلنت نماید. همچنین باید بدانید که در تمام این مراحل استخوان فک را بی حس کرده اند و بیمار دردی را تحمل نخواهد کرد.
قرار دادن ایمپلنت فک پایین
در این مرحله از عمل کاشت ایمپلنت، پایه ایمپلنت را یا به صورت دستی یا با استفاده از موتور جراحی در محل کاشت پیچ کرده و این کار را بسیار با دقت انجام می دهند تا پایه ایمپلنت به صورت کاملا صحیح در محل خود قرار گیرد. در کاشت ایمپلنت فک پایین حتما باید تمام بدنه فیکسیچر داخل استخوان فک قرار گیرد تا مبادا دچار عفونت شود زیرا عفونت ممکن است موجب شکست ایمپلنت شود.
پیوند استخوان ایمپلنت فک پایین
در صورتی که استخوان فک پایین از تراکم مورد نیاز برخوردار نباشند از پودر استخوان جهت پیوند استخوان برای افزایش موفقیت کاشت ایمپلنت استفاده می کنند. عمل پیوند استخوان برای کاشت ایمپلنت دو دلیل دارد:
- افزایش مقدار استخوان
- جلوگیری از تحلیل استخوان بعد از کشیدن دندان
تعیین این موضوع که ایمپلنت فک پایین که قرار است کاشته شود نیاز به پیوند استخوان دارد یا خیر بر عهده دندانپزشک متخصص است.
روکش ایمپلنت فک پایین
از مرحله قالب گیری، اسکن دیجیتال، ساخت روکش ایمپلنت درون لابراتوآر و همچنین نصب آن برای بیمار با روکش های معمولی کاملا متفاوت است. هر برند تولید کننده ایمپلنت دارای یک سری لوازم خاص است و مخصوص برای قالب گیری روکش ایمپلنت است که با استفاده از این قطعات اضافی قالب گیری صورت می گیرد. روکش ایمپلنت به روی بخش تاج ایمپلنت قرار می گیرد که به آن اباتمنت می گویند این اتصال می تواند به صورت چسباندن یا پیچ شدن انجام شود.
مهم ترین عوارض ایمپلنت فک پایین
معمولا کاشت ایمپلنت جلو در فک پایین بدون عوارض می باشد و تنها نکته ای که بسیار اهمیت دارد و باید رعایت شود استفاده از پایه های نازک است.
اصلی ترین مشکل موجو در فک پایین وجود عصب تحت الفکی است. کار اصلی این عصب حس دادن به تمام دندان های فک پایین است. محل عبور این عصب پایین فک است که این موضوع بسیار خوشحال کننده است. مشکل اصلی آن جا است که اگر مدت زیادی از کشیدن دندان آسیاب گدشته باشد استخوان فک آن ناحیه تحلیل رفته است زیرا این ناحیه با کشیدن دندان در مدت کوتاهی چند میلی متر از ارتفاع و همچنین عرض استخوان را از دست می دهد.
برند های سازنده ایمپلنت، ایمپلنت های متفاوتی را تولید می کنند ولی ارتفاع و قطر این ایمپلنت ها از یک حدی نمی تواند کمتر باشد و باید بدانید تحلیل استخوان تا حدی پیش میرود که عصب تحت الفکی یک میلی متر تا سطح لثه فاصله داد. از همین رو برای اطلاع دقیق از وضعیت استخوان و عصب تحت الفکی باید اسکن مخصوص انجام دهید. کار این ابزار این است که یک نمای سه بعدی از استخوان فک به شما نشان دهد. جایگذاری ایمپلنت بدون استفاده از این ابزار و انجام اسکن می تواند ریسک بسیار بزرگی را به همراه داشته باشد.
همچنین باید بدانید که اگر دندانپزشک متخصص این موضوع را جدی نگیرد و به آن توجهی نکند ممکن است به عصب هنگام سوراخ کردن لثه آسیب بزند و این موضوع باعث می شود که فک پایین در قسمتی که عصب آسیب دیده بی حس شود که در 80 درصد مواقع عصب خود را ترمیم می کند همچنین ترمیم این عصب ممکن است از یک ماه تا یک سال زمان ببرد.
ایمپلنت فک پایین در فک تحلیل رفته
افراد زیادی از ایمپلنت فوری پس از کشیدن دندان اطلاعی ندارند و پس از کشیدن دندان کرسیشان استخوان فک تحلیل میرود. در صورتی که باید بدانید استخوان فک زمانی که تحلیل رفت باید چه کار کرد؟
- پیوند استخوان با کمک پودر استخوان همزمان با کاشت ایمپلنت انجام می شود.
- استفاده از ایمپلنت های کوتاه در برخی موارد امکان پذیر است.
- قرار دادن پایه های ایمپلنت در مناطقی که تحلیل نرفته و قرار دادن بریج دندان روی این پایه ها
اولین دیدگاه را شما برای این آگهی ثبت کنید