در حال فراخوانی آگهی های بیشتر ...
درج آگهی در سامانه 118ejob.ir کاملا رایگان بوده و آگهی های ویژه دارای امکانات خاصی از قبیل نمایش بیشتر خواهد بود که باعث میشود در موتورهای جستجو نیز در نتیجه های بالاتری قرار خواهد گرفت

سامانه ثبت الکترونیکی مشاغل کشور

دکتر افشین یزدانی وکیل ومشاور رسمی امور مهاجرت و پناهندگی کانادا

دکتر افشین یزدانی وکیل ومشاور رسمی امور مهاجرت و پناهندگی کانادا

  • خدمات دفتر وکالت
  •  email
  • تاریخ ثبت آگهی : ۱۳۹۶/۰۹/۱۱
  • آخرین بروز رسانی : ۱۳۹۷/۰۶/۱۹
  •    تهران تهران
  • 211 بازدید
  • قیمت : توافقی
  • كانادا ، استان انتاريو ، تورنتو، خيابان يانگ ، برج امرالد ، طبقه سوم ، واحد ٣٣٥

هشدار!!! طعمه دلالهاى ويزا در ايران نشويد !

با توجه شيوع اين روش كلاهبردارى در ايران و تماس هاى مكرر همه روزه دوستان

بالاخص از شهرهاى تهران ، أصفهان و شيراز با سؤالاتى مبنى بر اينكه "فردى يا

سازمانى در ايران با اخذ هزينه هاى هنگفت مى تواند براى آنها ويزاى توريستى

بگيرد و بعد از ورود به كانادا امكان تبديل ويزاى آنها وجود و يك وكيل مجرب اين

موضوع را تضمين كرده است"، لازم دانستم كه بدين اين وسيله اعلام كنم:

اشخاصى كه به وعده تبديل ويزاى مولتيپل يا توريستى (و ساير نام هاى متفاوت ) به

ويزاى كار يا تحصيل و يا پناهندگى و يا اقامت كانادا متاسفانه قربانى دام كلاهبردارن

و دلالهاى ويزا در ايران هستند كه علاوه براى زيان هاى مالى خود را دچار مشكلات

محروميت قانونى از امكان تقاضاى ويزا خواهند كرد.

مطابق قوانين مهاجرتى و ويزا كانادا ، امكان تبديل ويزاى شما در داخل كانادا به هيچ

وجه امكان پذير نمى باشد: فردى كه موفق به اخذ ويزا هاى توريستى از كانادا مى

شود أساسا هدف خود را در تقاضانامه اخذ ويزا بازديد از كانادا با هدف توريستى

بيان مى كند كه اين موضوع با ماندن در كانادا و كار كردن يا تحصيل مغايرت دارد.

به عبارت ديگر شما نمى توانيد با دو قصد و هدف مغاير باشيد و به اين دليل دولت

كانادا هرگز به شما اجازه تبديل ويزا را نخواهد داد.  

پناهندگى يك تعريف مشخص قانونى دارد كه ٩٩٪‏ شما دوستان در ايران واجد شرايط

آن نمى باشيد چراكه صرف نارضايتى شما از حكومت يا داشتن سليقه يا اعتقادات

سياسى يا مذهبى معيار لازم پناهندگى نمى باشد. مضافا دروغ و كتمان نيت اصلى

شما در زمان اخذ ويزاى توريستى يك جرم در كانادا محسوب مى شود و مرتكب آن

حداقل براى يك دوره پنج ساله از حق تقاضاى هرگونه ويزا محروم خواهد شد.

خواهشمند است قبل از هرگونه اقدام يا پرداخت حتما با يك وكيل يا كارشناس رسمى

امور مهاجرت در كانادا مشاوره نماييد.    

"باقى ماندن شما در كانادا با ويزاى توريستى براى دوره بيش از شش از لحظه ورود

غير قانونى است ، كار و تحصيل حتى طى آن دوره شش ماهه ممنوع و غيرقانونى

است" .

" تبديل ويزاى شما در داخل كانادا امكان پذير نيست ".

"قبولى دعواى پناهندگى شما در كانادا به لحاظ كتمان حقيقت در زمان اخذ ويزاى

توريستى غير ممكن است ".  

" ثبت دعوا يا تقاضاى پناهندگى در كانادا به معناى قبولى آن نيست چراكه هر فردى

مى تواند ادعاى پناهندگى كند ليكن تصميم قاضى دادگاه پناهندگى براساس قوانين

موجود تعيين كننده تكليف نهايى پرونده است " .


براى آگاهى بيشتر از مقررات در خصوص محدوديتهاى قانونى  "تبديل ويزا " لطفا

از وب سايت رسمى اداره مهاجرت كانادا بازديد نماييد

والدين عزيز ! آيا نگران آينده فرزندانتان هستيد و مى خواهيد به خاطر آنها به كانادا

مهاجرت كنيد !

ما راه حل مناسبتر و مقرون به صرفه تر و تضمين شده ترى براى شما داريم


"ويزاى تحصيلى فرزند شما براى آموزش در مقاطع تحصيلى ابتدائى ، راهنمايى ، دبيرستان در بهترين مدارس كانادا در شهرهاى زيباى ونكوور و تورنتو"  


شرايط و مزايا :

١. فرزند شما بايستى كمتر از ١٩ سال سن داشته باشد

٢. نيازى به حضور مستمر والدين در كانادا نيست

٣. شما در مخارج هنگفت مهاجرت و سكونت در كانادا صرفه جويى مى كنيد

٤. فرزند محصل شما در كانادا مى تواند اسپانسر ويزاى مولتى پل براى والدين شود

٥. كليه امور تحصيلى و اقامتى و درمانى فرزند شما بعهده ما و مراجع معتبر

كانادايى است


٦. شما نياز به حمايت يا دعوتنامه شخصى از كانادا نداريد


همين امروز با ما تماس بگيريد و از مشاوره تخصصى ما برخوردار شويد.


قابل توجه پزشكان عمومى و متخصصان در ايران

ادامه تحصيل / مجوز كار /  اقامت و مهاجرت به كانادا

مى توانيد با حقوق ١٢٥ هزار دلارى ساليانه استخدام و يا براى خودتان كلينيك داشته

باشيد

 مطابق مقررات "كالج پزشكان و جراحان استان بريتيش كلمبيا" ( شهر ونكوور ) ،

شما مى توانيد مدارج تحصيلى خود به اين مرجع قانونى براى معادل سازى كانادايى

ارسال نماييد. معمولا فارغ التحصيلان خارجى دوره هاى پزشكى، پس از طى كردن

مراحل معادل سازى مدارج تحصيلى خود، موفق به كسب مجوز موقت اشتغال به

طبابت مى شوند كه بر آن اساس مى توانند تجربه كارى حرفه اى كانادا تحت نظارت

يك پزشك كانادايى  براى مدت حداكثر سه سال بدست آورند.

راه حل براى ورود سريعتر به حرفه طبابت در كانادا ، ادامه تحصيل در دوره هاى 

آموزشى تحصيلات تكميلى پزشكى  است ، كه در اين صورت مى توانيد نام خود به

عنوان Clinical Trainee  ثبت نماييد ، اين موضوع باعث تقويت فايل شما براى

اخذ پذيرش  و إتمام در دوره رزيدنت شما مى شود.

مژده به دانشجويان شاخه هاى پزشكى ، فزيوتراپى ، پرستارى ، ميديكال تكنولوژى

در دانشگاه هاى ايران !  

امكان كار در كانادا بدون نياز به مجوز كار يا پروسه مشكل LMIA مطابق ماده ١٨٦ بند "پ " قانون مهاجرت و پناهندگى

ماده ١٨٦ بند پ به دانشجويان خارجى كه دانشجوى دانشگاه ها و موسسات خارج از كانادا هستند اجازه مى دهد كه دوره كلينيكال كلارك شيپ يا دوره آموزش عملى خود را كانادا در شاخه هاى از قبيل ذيل بگذرانند :

- پزشكى
- اكيوپيشنال و فيزيكال تراپى
- نرسينگ و پرستارى
- ميديكال تكنولوژى

در حاليكه بغير از استان انتاريو كانادا معمولا اجازه كتبى از سازمان تخصصى نظامنامه اى شاخه هاى درمانى لازم است  ، هدف از اين تسهيلات أساساً كسب تجربه در مراكز درمانى كانادايى است.

سازمان مهاجرتى دكتر يزدانى و همكاران

شروط لازم جهت ويزاى دانشجويى كانادا

جهت اخذ پذيرش از موسسات آموزشى كانادا و تقاضاى ويزاى تحصيلى مدارك زير لازم است:

١. ايلتس اكادميك حداقل  ٥.٥ يا معادل تافل

٢. مبلغ ٣٠،٠٠٠ دلار در حساب بانكى جهت شهريه و هزينه يكسال

٣. مدارك و ريزنمرات دانشگاهى به همراه ترجمه رسمى

٤. گواهى اشتغال به كار و رزومه

٥. سند ملك بنام دانشجو

٦. سند ازدواج و شناسنامه ها (در صورت تأهل )
 

با تشكر و درود فراوان

تمامى أقسام ويزاهاى كانادا دو شرط اصلى دارند : اولا اينكه شما
eligible باشيد و دوم آنكه شما admissible باشيد :
الف) شرايط  eligibility اخذ ويزاهاى مهاجرتى (أعم از
تخصصى يا بيزنسى) و غير مهاجرتى (أعم از ويزاى كار و ويزاى
دانشجويى) كانادا با توجه به عواملى از جمله ميزان تحصيلات
دانشگاهى ، نوع و سنوات تجربه كارى به صورت رسمى يا
قراردادى، سن، ميزان آگاهى به زبان انگليسى يا فرانسه ( نتايج تست
رسمى زبان خارجه) ، و همچنين ميزان دارايى و ثروت أعم از نقدى
و غير نقدى  شامل املاك و مستقلات است ،
ب) شرايط admissible بودن شما بستگى به اين دارد كه قصد و
نيت شما از أخذ ويزا چيست ، سابقه محكوميت و سابقه بيمارى هاى
شديد نداشته باشيد،
به اين لحاظ تكميل و ارسال فرم ارزيابى موجود در وب سايت ما به
يكى از دو زبان فارسى يا انگليسى ما را در ارزيابى شرايط  دقيق
شما و مشاوره صحيح كمك مى كند:
نكته ) اگر تقاضاى ويزاى شما قبلا مردود شده است لطفا فتوكپى آنرا
ايميل نماييد.

با تشكر و درود فراوان
 
دكتر افشين يزدانى
وكيل و مشاور رسمى امور مهاجرت و پناهندگى كانادا
شماره پروانه  : R513786

نشانى: كانادا ، استان انتاريو ، تورنتو، خيابان يانگ ، برج امرالد ،
طبقه سوم ، واحد ٣٣٥

شماره تماس :

+98 8531 2030 (Canada time)
+1 888 831 7913
+1 647 402 7774 (Telegram, Whats App)

09359575958

هیچ دیدگاهی برای این آگهی ثبت نشده است

اولین دیدگاه را شما برای این آگهی ثبت کنید

جهت ارسال دیدگاه باید وارد حساب کاربری خود شوید

  ثبت آگهی رایگان